Voordelen Complete Au Pair

De werving en selectie van au pairs wordt in eigen beheer uitgevoerd. Zo zijn wij verzekerd van au pairs die aan de wettelijke eisen voldoen, alsmede onze eigen strenge eisen, zoals de juiste karaktereigenschappen en medische goedkeuring. Een psychologisch onderzoek is ook mogelijk.

Wij vragen geen bijdrage van de au pair, ook niet voor de voorbereiding op de Nederlandse taal en cultuur of voorbereiding op de werkzaamheden bij uw gezin. De au pair wordt dus gegarandeerd niet uitgebuit door een extern wervingsbureau.

Het intakegesprek voor u als gastgezin, het intakegesprek voor de au pair en de match tussen u zijn geheel gratis en vrijblijvend. De enige verplichting die u heeft is dat als u verder wilt gaan met een au pair die wij hebben voorgesteld, dit via ons bureau dient te gebeuren (niet via een ander au pair bureau).

Het matchen is maatwerk en mensenwerk. Wij zijn geen ‘internetbureau’ waarbij u op basis van een foto en korte omschrijving een keuze dient te maken. Wij matchen u dan ook alleen met een klein aantal au pairs waarvan wij denken dat deze uitstekend bij uw specifieke gezin en wensen passen. U bent dan zelf vrij om met hen contact te leggen en een keuze te maken.

Als wij onverhoopt geen au pair voor u vinden die u wilt uitnodigen, volledig aan u ter beoordeling, dan betaalt u helemaal niets.

‘Full Service’ dienstverlening is mogelijk, waarbij wij al het mogelijke voor u regelen. Vanaf het matchen, regelen papierwerk , voorbereiden en trainen, boeken en afstemmen vliegreis naar Nederland, regelen verzekeringen, ophalen op het vliegveld, begeleiden verplichtingen in Nederland culturele uitstapjes tot het terugbrengen naar het vliegveld. Speciale wensen? Laat het weten!

Aan de culturele doelstelling wordt gegarandeerd voldaan conform de nieuwste wetgeving. Onze erkenning is namelijk na inwerkingtreding van de nieuwe wetgeving (wet MoMi per 1 juni 2013) van begin tot eind volledig getoetst en erkend door de IND – onderdeel van het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

De meest uitgebreide garantiemogelijkheden zijn mogelijk op au pairs die wij aan u voorstellen:

‘No cure no pay’ garantie – Hiermee heeft u de garantie dat uw au pair naar Nederland komt. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan matchen wij u gratis met een nieuwe au pair en vergoeden wij de gemaakte bijkomende kosten.

‘Maximale bijkomende kosten’ garantie – De bijkomende kosten zijn gegarandeerd een bepaald maximumbedrag. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van waar uw au pair precies verblijft (reiskosten). U krijgt dus geen vervelende verassingen achteraf!

‘No mismatch’ garantie – Deze is geldig gedurende de eerste drie weken als uw au pair uw gezin verlaat of als er onverhoopt geen goede ‘match’ is: 100 % korting op fase 1 van uw volgende au pair. Geldt niet voor de bijkomende kosten, die worden alleen vergoed indien verhaalbaar op een volgend gastgezin, tot maximaal 50 %.

‘Full year au pair’ garantie – Als uw au pair gedurende het jaar voortijdig uw gezin verlaat: 100 % korting op fase 1 van uw volgende au pair, naar tijdsrato van resterende maanden te berekenen. Geldt niet voor de bijkomende kosten, die worden alleen vergoed indien verhaalbaar op een volgend gastgezin, naar tijdsrato en tot maximaal 50 %.

Onze  tariefstelling is zeer scherp. Als u onze uitgebreide dienstverlening en garantieregelingen vergelijkt, dan zal u ongetwijfeld tot de conclusie komen dat u bij ons verreweg het meeste waar voor uw geld krijgt. Bent u toch nog niet 100 % overtuigd? Plan dan nu een vrijblijvende afspraak in en laat ons u overtuigen!